Небезпека на нашій тарілці: це дієтичне м'ясо пов'язане із ризиком захворювання на рак.


Нове дослідження показало зв'язок між споживанням курятини та ризиком онкозахворювань
Італійські вчені з Національного інституту гастроентерології оприлюднили результати дослідження, в якому було виявлено, що щотижневе споживання понад 300 грамів курятини пов'язане із збільшеним ризиком онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту на 27% у порівнянні із меншим споживанням цього продукту.
Вчені зауважують, що сучасні методи вирощування курей часто передбачають використання антибіотиків та гормонів, а також перегрівання курятини під час приготування може сприяти розвитку онкозахворювань. Лікар гастроентеролог і терапевт Євгенія Белінська рекомендує вибирати органічну курку і готувати продукт при помірних температурах до 140 градусів, а також варто додавати більше інших джерел білка до раціону, таких як індичка, риба, бобові культури та тофу.
Читайте також
- Заробіток на монетах — які дві копійки принесуть до 10 000 грн
- Вже з 1 серпня — який важливий податок скасують для українців
- Мінімалка в Німеччині — коли та на скільки можуть підвищити
- У клієнтки ПриватБанку шахраї списали 76 тисяч — чи допоміг суд
- Кияни розповіли, чи купують євро за рекордним курсом
- Золота буде більше — як винахід вчених змінить видобуток ресурсу