Китай зробив рис суттєво смачнішим.


За останні 16 років смак і текстура рису в Китаї покращилися. Китайський національний дослідницький інститут рису провів тести, які показали, що якість азіатського рису, вирощеного в Китаї, значно поліпшилася в порівнянні з 2009 роком.
Оцінка смаку рису базується на національному стандарті, який оновили в 2008 році і враховує зовнішній вигляд, запах, смак та текстуру холодного рису. Даний стандарт використовується для отримання загального рейтингу якості продукту.
Висновок китайських дослідників показує, що підвищення врожайності для забезпечення продовольчої безпеки не завжди впливає на якість продукту. Генетичні покращення та контроль за умовами вирощування включаються до факторів, які впливають на якість рису.
Китай є найбільшим виробником рису у світі, на який минулого року припадало 28% світового виробництва.
Також, китайська фірма отримала критику за небезпечне завдання під час тренінгу зі згуртування колективу. Співробітникам компанії довелося ковтати вогонь в рамках вправи для формування команди.
Читайте також
- Путін нарощує сили для війни з НАТО: The Telegraph розповів про "щит" біля кордонів Альянсу
- В Україні змінять правила перетину кордону: як виїхати після 1 червня
- Аномальне літо накриє Україну: синоптики пояснили, що не так із погодою у 2025 році
- Україна хоче бачити Трампа на зустрічі Зеленського та Путіна: Сибіга розкрив подробиці
- Україна повернула з Росії ще 307 захисників: обмін 1000 на 1000 продовжиться
- Росія модернізувала балістику: українцям пояснили, чому ракетні атаки стали небезпечнішими